3 november 2012
13:00

Kinna IBK

Referat: Fröjereds IF - Kinna IBK

Då var det dags för Kinna IBK:s tjejer att stöta på, en för laget, ny motståndare Fröjereds IF.

Målvakt: Ella
Backar: Jasmine, Frida, Elsa
Forwards: Martyna, Petronella, Elin O, Emma, Elin D, Stina

Nella vinner tekningen och spelet är igång. Det böljar lite fram- och tillbaka. Kinna kämpar för att få igång anfallsspelet. Alla försök tar stopp vid de blåa backarna. Kinna blir tillbakapressade av Fröjered och får inte riktigt igång sitt passningsspel. Tjejerna får kämpa och slita matchen igenom.

Jasmine slår ett frislag som går i en båge över målvakten och så när in i mål. Fröjered kontrar men Ella visar att hon också kan rädda.

I åttonde minuten kommer baklängesmålet då Kinnas försvar rensar bollen till motståndarna.

Stina driver upp bollen längs kanten och Elin D får skottläge, men målvakten är med. Spelet är mest på Kinnas planhalva och Frida utmärker sig försvarsmässigt.

Andra halvlek börjar på rätt planhalva ur vår synvinkel. Nella, Elin och Elin försöker allt vad de kan föra tt få in ett mål. Istället kan Fröjered göra 2-0. Nu får Kinna återigen inrikta sig på att rensa upp bollen. Tyvärr har tjejerna en tendens att rensa bollen till motståndarna så att de kan göra mål.

Matchen slutar 4-0 till Fröjered.